Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


6-Б (2022-2023 н.р.)

Мовно-літературна галузь. Іншомовна освіта. Healthcare: усна інтеракція за темою.

Етика. Улюбленою формою роботи Зубко Кароліни стали індивідуальні проєкти(відео, інформаційні плакати, колажі). У вивченні  розділу 2 "Взаємодія та співпраця в житті людини й суспільства" з етики  Кароліна захищала проєкти "Протидія утискам: мої кроки» та в контексті теми "Жертовність" проєкт "Здатні на самопожертву".

На уроках етики учні продовжують формувати уміння виконувати творчі індивідуальні завдання. Дослідження теми "Добра і зла" спонукає дітей критично мислити, наводити приклади доброчинності, людяності, ілюструвати розуміння неупередженого ставлення до людини в ситуації морального вибору. Учениця 6-Б класу Зубко Кароліна презентує свій проєкт "Не будь злим, а твори добро!"

Досліджуючи теми розділу 3 "СВІТ ЛЮДСЬКИХ ВЗАЄМИН" та працюючи в групах,  здобувачі освіти визначають  взаємовплив емоційного стану, переконань, поведінки всіх учасників спільної діяльності. Беруть участь у командній роботі та виконують різні ролі, враховуючи індивідуальні особливості та потреби.

Дослідницька робота в малій групі на тему: "Чому людина має поводитись відповідально в соціумі?". Інформаційний плакат як результат дослідження.

Соціальна та здоров'язбережувальна галузь.

Це популярна форма мистецтва, яка не лише розважає, але і навчає, показуючи та  пояснюючи складні історії та концепції за допомогою зображень та діалогів. Від надзвичайних супергероїв, які приходять на допомогу в безнадійній ситуації, до повсякденних конфліктних ситуацій життя — комікси можуть захоплювати уяву краще за будь-які інші засоби. Для Сергушина Івана цей вид діяльності став методом дослідження тем на уроках етики. Демонстрація проєкту Конфлікти: природа і роль в житті людей. Шляхи подолання, залагодження та пом’якшення конфліктів. Ефективні способи розв’язання конфліктів.

Іншомовні освіта.
Індивідуальне  творче інтегроване завдання: візуалізація тексту (діалогу) за допомогою Scratch.( Застосування на практиці StarterPack " Storytelling with Scratch)

Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси