Последние новости

18.04.2024
День пам
    Подробнее
17.04.2024
STEM-тиждень 2024
Готуємося до участі Подробнее
16.04.2024
Довідник безбар’єрності
    Подробнее
Все новости

Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


Настановна сесія для вчителів, які працюватимуть в 1 класах за новим Держстандартом у 2018-2019 н.р

23.02.2018 | Просмотров: 1541

20 та 21 лютого 2018 року на базі Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу імені І.Я.Франка відбулася настановна очна сесія підвищення кваліфікації педагогічних працівників для вчителів із початкової освіти, які навчатимуть учнів перших класів за новим Державним стандартом початкової загальної освіти у 2018/2019 навчальному році.

Навчання для вчителів м. Прилук, Прилуцького, Варвинського, Ічнянського, Срібнянського, Талалаївського районів та Парафіївської ОТГ проводили тренери  Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 Бондаренко Олена Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, та Бойко Ольга Миколаївна, учитель із початкової освіти, які попередньо  пройшли навчання з підготовки тренерів при ЧОІППО імені К.Д. Ушинського.

Тренери  навчали педагогів азам Нової української школи, розглядали  питання, які допоможуть  реалізувати Державний стандарт початкової загальної освіти та Типову освітню програму, знайомили з особливостями організації освітнього середовища, на конкретних прикладах розглядали застосування інтегрованого підходу до навчання, методику компетентнісного навчання. Учасники настановної сесії  переконалися, що групові форми роботи – це світова практика. Тому замало лише формування знаннєвого компоненту, потрібний діяльнісний підхід для застосування знань на практиці. Учителі випробовували все нове на собі: і ранкові кола, і щоденники вражень, а форми роботи, запропоновані тренерами, не залишили нікого байдужими.

Продовження підвищення кваліфікації педагогічних працівників відбудеться в березні та червні 2018 року.


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси