Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


Про завершення 2019-2020 навчального року

18.05.2020 | Просмотров: 805

Шановні батьки!

Наближається до завершення 2019-2020 навчальний рік.

Цей рік виявився непростим для всіх нас, карантинні заходи щодо запобігання  поширенню інфікування коронавірусом змінили звичний ритм, темп і розпорядок життя й навчання.

Дистанційне навчання учнів стало викликом для всіх: учителів, учнів, батьків.

Ми знаємо, що нам не все вдалося організувати належним чином.  Оскільки  формат дистанційного навчання потребує й сучасного технічного забезпечення, і цифрової обізнаності, і ефективної комунікації, і застосування інших форм та методів навчання, і активної участі всіх учасників освітнього процесу. Ми отримали важливу для нас інформацію завдяки зворотному зв’язку, отож зробимо висновки та використаємо наш досвід та ідеї для створення нових освітніх можливостей.

Дякую вчителям, які змогли швидко адаптуватися до нових умов і опанувати  технології, що дозволили підтримувати зв'язок із учнями.

Дякую Вам, батьки, що стали нашими союзниками в цьому  освітньому процесі, що підтримуєте дітей і допомагаєте їм у навчанні, що з розумінням ставитеся до труднощів.

Цей навчальний рік ми будемо закінчувати дистанційно таким чином:

1.  Усі учні  за  результатами навчання у 2019-2020 навчальному році отримають підсумкове оцінювання, яке здійснюватиметься на підставі результатів І семестру, очного навчання впродовж січня-березня та результатів навчання з використанням елементів дистанційного навчання в період карантинних обмежень.

Ми виставимо  оцінки  за  ІІ  семестр  у  класні  журнали  до 29 травня 2020 року, річні оцінки – до 05 червня 2020 року.

За Вашою дитиною (у разі потреби) зберігається право на  корекцію оцінки за семестр з того чи іншого предмету.

Інформацію про успішність своїх дітей ви можете оперативно отримувати через електронний журнал системи NET школа Україна, куди виставляються оцінки та вноситься домашнє завдання.

2.   Ми не будемо проводити для всіх підсумкових контрольних робіт. Здійснюватимуться лише ті види перевірок, які заплановані вчителями відповідно до програми. Підсумкові роботи ми запропонуємо лише для тих учнів, які з певних причин не змогли навчатися під час карантину і не мають оцінювання.

3.  Усі  учні  будуть  переведені до наступного класу. Якщо ваша дитина з певних причин не була охоплена дистанційним навчанням у період карантинних обмежень, учителі допоможуть їй опанувати пропущений навчальний матеріал за індивідуальним планом у період до 01.07.2020 (за умови повернення в приміщення школи та присутності дитини у місті) або у новому 2020/2021 навчальному році.

4.   Учні 1-3 класів отримають свідоцтво досягнень, 4-8, 10 класів табель навчальних досягнень, ми надішлемо вам їх після 5 червня 2020 року у сканованому вигляді, а оригінали документів ви отримаєте у вересні 2020 року (за необхідності зможете отримати в індивідуальному порядку в червні).

5.  Оформлення  свідоцтв про базову середню освіту учням 9 класу ми маємо завершити до 15 червня, потім надішлемо вам  в електронному вигляді, з подальшим врученням оригіналу. Вручити Свідоцтва ми зможемо після зняття певних карантинних обмежень.

6.  Прийом документів нових учнів буде здійснюватися в індивідуальному порядку з дотриманням карантинних санітарно-епідеміологічних обмежень, а також після завершення карантину.

7. Учні 4-х, 9-х класів звільняються від проходження державної підсумкової атестації згідно з  чинними документами МОН України.

8. Учні 11 класу готуються до ЗНО та чекають разом з нами рішень Уряду України про закінчення цього навчального року та терміни проведення ЗНО та вступної кампанії.

З будь-яких питань звертайтеся за телефоном +380504166095, на електронну пошту volodimirzub4@gmail.com.

Продовжуємо залишатися на зв’язку! Дякуємо за новий досвід спілкування, взаєморозуміння, допомоги, партнерства!

Бережіть себе та близьких!

З повагою –  директор закладу Володимир Зуб.


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси