Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


Козацькому роду нема переводу

11.10.2019 | Просмотров: 714

         7 жовтня 2019 року  в дитячо-юнацькій організації “Козацька республіка” Прилуцької загальноосвітньої школи  І-ІІІ ст.№7 розпочався тиждень козацької слави, присвячений  Дню українського козацтва та Дню захисника Вітчизни.

         Протягом тижня в кожному козацькому курені були  проведені тематичні виховні заходи, на яких учні  вивчали  історію українського козацтва, його традиції та звичаї. Серед них вікторини «Як козаки Покрову святкували» (3кл.) та «Історія українського козацтва» (4-а кл.), уявна мандрівка «Україна від козацьких часів до сьогодення» (6-а кл.),  лекторій «Козацький рух сьогодення» (11-а кл.), усний журнал «Шляхами козацької слави» (10-а кл.), патріотичні квести «Ми маленькі козачата» (3-б кл.). «Де козак, там і слава» (8-в кл.) та інші.

        Пройшли традиційні шкільні свята: посвята першокласників у юні козача (свято «Усі ми діти козацького роду»), посвята учнів 5 класу в козацькі джури (розважальна програма «Козацьке лото») та посвята дев’ятикласників у молоді козаки та козачки (турнір знавців «Тої слави козацької повік не забудем»).

        Канцелярії інформації підготували виставку газет «Козацтво – слава України», оформили інформаційний куточок «Прилуки козацькі», випустили святковий номер шкільної газети «Вісник «Козацької республіки».

      Проведені заходи сприяли формуванню  патріотизму, вихованню любові до українського народу, рідної землі, гордості за минуле й сучасне на прикладах героїчної історії українського народу.


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси