Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


Зустріч зі Світланою Бондар

18.02.2019 | Переглядів: 1351

18 лютого 2019 року Прилуцьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №7 відвідала Світлана Бондар, наставник LEGO в рамках меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та The LEGO-Foundation, для спілкування з педагогічним колективом та учнями перших і других класів. Метою зустрічі стало забезпечення якісного впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес у рамках Концепції реалізації державної політики у сфері реформування ЗЗСО «Нова українська школа» з використанням LEGO SYSTEM та LEGO DUPLO.

Учителі початкової школи продемонстрували безліч різноманітних прийомів та методів використання LEGO.

У 1-В класі Сілова І.В. вчила запам’ятовувати вірші, закодовуючи та розкодовуючи інформацію, засаджувати уявну ділянку землі овочами з використанням цеглинок. Ратушняк І.В. розвивала математичну компетентність, рахуючи разом з дітьми в межах п’яти, а також виконуючи вправи на розвиток моторики рук та постави.

У 1-А класі Бойко О.М. розпочала урок з розвитку мистецької компетентності: учні під музичний супровід повторювали ноти, зіставляючи їх з кольорами цеглинок. Першокласники будували об’єкти з LEGO, а потім створювали картини, домальовуючи відсутні деталі. З метою розвитку підприємливості в дітей, учитель підготувала завдання в групах, де кожна команда створила власний товар для продажу та прорекламувала його.

Діденко В.В. занурила учнів 1-Б класу у світ театру. Учитель обрала казку «Троє поросят». Діти вивчали правила поведінки в театрі та будували за допомогою LEGO SYSTEM міцну хатинку для поросят.  

У 2-А класі Величко Л.О. показала фрагмент уроку математики з використанням LEGO килимків, розвивала математичну компетентність: діти рахували в межах ста, будували діаграми на тему «Здорове харчування».

Дякуємо нашій гості Світлані Бондар за теплий візит наставництва, сподіваємося на подальшу співпрацю.

 

 


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси