Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


СНІД

08.12.2011 | Переглядів: 2940


На нашій планеті лютувало немало пандемій — чума, холера, віспа — що забирали з собою тисячі жертв. На початку 80-х років ХХ ст. з’явилося нове епідемічне захворювання, яке стало реальною загрозою існування людини.

СНІД — одна із найважливіших і найскладніших проблем, з якою людство зіткнулося у ХХ ст. і ввійшло у ХХІ ст. З неймовірною швидкістю зростає кількість інфікованих, хворих і померлих від цієї страшної хвороби людей.

На жаль, Україна посідає сьогодні перше місце серед європейських держав за темпами поширення вірусу імунодефіциту людини. Однією із причин швидкого поширення епідемії є брак достовірної інформації. Щоб бути «озброєними»перед хворобою, люди мають знати про шляхи передачі ВІЛ-інфекції.

Від СНІДу немає ліків, а щеплення від хвороби — це наші знання й правильна поведінка. Саме це гасло проходило червоною ниткою під час проведення години здоров’я «Треба знати, щоб жити» для старшокласників ЗОШ І- ІІІ ст. № 7 першого грудня. Саме в цей день відзначається Всесвітній день порозуміння з ВІЛ-інфікованими. Крім того, у школі пройшла акція «Люби! Пам’ятай! Живи!», проведена психологічною службою школи. Учасники акції отримали червоні стрічки як символ пам’яті про мільйони людей, яких уже немає з нами, а також символ солідарності з людьми, що живуть з ВІЛ, їх рідними та друзями.


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси