Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

29.10.2018 | Переглядів: 1170

Для учнів 8-А та 8-Б класів викладачем Онищенко Т.Є. та студентами Прилуцького медичного училища було проведено практичне заняття  з надання першої медичної допомоги травмованим і потерпілим.

Щорічно на Чернігівщині в умовах осінньо-зимового періоду через пустощі з вогнем, піротехнічними виробами, самовільне користування печами, газовими або електричними приладами, порушення правил перебування на льоду водойм, недотримання заходів безпеки в разі виявлення боєприпасів або інших підозрілих предметів діти отримують травми, іноді це призводить до трагічних наслідків. Часто біда трапляється коли діти залишаються без належного нагляду дорослих і в пошуках розваг вигадують небезпечні ігри.

Шановні батьки!

            Управління ДСНС України у Чернігівській області та Управління освіти і науки облдержадміністрації звертаються до Вас з наполегливим проханням не залишати дітей без відповідного нагляду та частіше контролювати їхні розваги. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки та періодично роз`яснюйте правила поводження з вогнем, на водоймах, під час користування пічним опаленням, електричними та газовими приладами, вибухонебезпечними предметами, піротехнікою тощо. Пам’ятайте, що безпека Ваших дітей залежить, насамперед, від Вас самих!

 


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси