Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


Делегати обласного пленуму Профспілки працівників освіти і науки України у нашій школі

01.06.2017 | Переглядів: 3046

       1 червня 2017 року Прилуцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 приймала делегатів обласного пленуму Профспілки працівників освіти і науки України.

      Зустріли шанованих гостей  на подвір’ї школи хлібом – сіллю на вишиваному рушнику. Зробили фото напам’ять біля пам’ятника Т. Г.Шевченку. Заступник  директора з навчально-виховної роботи Василюк С. М. розказала присутнім історію нашої школи. Потім директор школи Зуб В. В. провів екскурсію по школі.  Гості з великим інтересом оглянули класні кабінети, стенди, профспілковий куточок.

    У комп’ютерному класі вчитель інформатики Бондаренко С.М. ознайомив учасників пленуму з матеріалами  сайту школи, з можливостями системи Net школа України, з  роботою колективу  у напрямку використання під час уроків та у виховній роботі  інформаційно-комунікативних технологій.

       Про конкретні досягнення учнів та вчителів школи за навчальний рік розказав  директор школи. Він наголосив, що школа щороку займає лідируючі позиції за результатами предметних олімпіад у області. 

      Сторінку профспілки на сайті  Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 проедставила Голова ПК Бойко О. М. Вона  коротко зупинитися на ключових моментах успіху у роботі профспілки, наголосила, що девізом спільної роботи профспілково комітету та адміністрації є слова «В єдності наша сила».

         Кожному з гостей  на згадку про зустріч вручили інформаційні  флаєри, ювілейний випуск шкільної газети «Сім@я», фото, зроблене на початку прийому делегації.

Зустріч пройшла у теплій атмосфері дружнього спілкування.


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси