Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


“Миколайчики” - на передову

15.12.2016 | Переглядів: 3086

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Усім їм, як ніколи, потрібні добре слово, повага та любов небайдужих людей.

Незабаром буде свято Миколая, на яке ми всі чекаємо з нетерпінням. Мужні українські  хлопці, які в цей час на передовій охороняють наш спокій, як ніхто, заслужили на “миколайчики”. Свою увагу, тепло і підтримку подарували захисникам Вітчизни педагогічний колектив, учні та батьки школи. Маючи небайдужі серця та високу громадянську позицію, вони  долучилися до благодійної акції  “Святий Миколай — у кожний бліндаж”, ініціатором якої стала громадська організація “Патріот Прилуки”. Учні школи принесли солодощі та фрукти, а також писали листи, готували малюнки, обереги та сувеніри для учасників АТО.

Діти 4-Б класу приготували подарунок Корнієнку Володимиру Миколайовичу, який зараз знаходиться в зоні АТО в 53-й механізованій бригаді. Син Антон з нетерпінням чекає повернення батька.

До акції долучився і Котеленець Олександр Олександрович, батько учениці 1-В класу, який служить у окремій артилерійській 40-й бригаді, а зараз перебуває у відпустці.

Нехай і на передовій запанує святковий настрій!


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси