Останні новини

18.04.2024
День пам
    Детальніше
17.04.2024
З днем народження, «Козацька республіко»!
Велике козацьке коло Детальніше
17.04.2024
STEM-тиждень 2024
Готуємося до участі Детальніше
Всі новини

Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


Флеш-моб «Читаю Шевченка»

05.03.2014 | Переглядів: 9365

      5 березня учні 4-А класу разом з міською дитячою бібліотекою провели флеш-моб у центрі нашого міста. Як відомо, флеш-мо́б  -  це заздалегідь організована масова акція, у якій певна кількість людей у громадському місці протягом декількох хвилин виконує заздалегідь узгоджений  сценарій, і потім швидко розходиться.

     Ми давно готувалися до 200-річчя з дня народження Великого Кобзаря. Радилися, обирали форму проведення  самого дійства. Діти і дорослі висловлювали своє бачення вшанування  пам’яті поета. Всі разом вирішили, крокуючи у ногу з часом, провести цей захід  у формі флеш-мобу, метою якого було привернути увагу  прилучан до творчості  Тараса Григоровича Шевченка.

     З величезним натхненням у  дворі дитячої бібліотеки кожен учень прочитав  свій улюблений  вірш великого поета. Приємно було бачити, як перехожі зупинялися і слухали маленьких виконавців. Дитячий голос лунав сильніше, впевненіше, і летіло над містом таке щире і вічне шевченкове слово.

     Працівники бібліотеки супроводжували нас до пам’ятника Тарасові Шевченку. Діти поклали квіти Тарасові, а потім, як і було заплановано, спілкувалися з прилучанами та гостями нашого міста, вручали їм маленькі листівочки з віршами українського генія зі словами «читайте Тараса». Люди підходили до нас , цікавилися, залюбки спілкувалися з дітьми, дякували їм за вірші.

      Всі отримали часточку добра, щирості, перейнялися духом патріотизму, який так необхідний саме зараз, у непростий для України час. Таким чином діти показали, що  вірші Тараса – вічні і завжди актуальні.

                                                        Бойко Ольга, класний керівник 4-А класу


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси