Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


Нова українська школа – простір освітніх можливостей

14.03.2019 | Переглядів: 1083

14 березня 2019 р. на базі Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 відбулося спільне засідання науково-методичної ради міського методичного центру та постійно діючого семінару директорів ЗЗСО та ЗПО м.Прилуки на тему: “Нова українська школа – простір освітніх можливостей”.

За круглим столом учасники вислухали доповіді директора  Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 Зуба В.В. та заступника директора з НВР Бондаренко О.В. на тему: «Очікування та реальності Нової української школи в пілотному проекті та в умовах впровадження нового Держстандарту».

У створеній методичній майстерні вчителі, які працюють за новим Держстандартом, показали використання LEGO та LEGO-килимків у освітньому процесі, роботу мультимедійної навчально-освітньої системи «KMMEDIA EDPROFI» та мультифункціонального апаратно-програмного комплексу «MultiMind» у дії, фрагменти цікавої англійської з «SMART JUNIOR for Ukraine».

Підводячи підсумки роботи круглого столу, учасники поділилися своїми враженнями від побаченого, обговорили питання подальшої роботи в НУШ та лист МОН України №1/11-2507 від 12.03.2019 р. «Щодо сприяння утвердження академічної доброчесності в Україні».

Зустріч пройшла на високому організаційному та методичному рівнях.


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси