Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


Свято Миколая

16.12.2016 | Views: 2783

З історії відомо, що Св. Миколай жив приблизно в III-IV століттях. Народився у багатій сім'ї і зріс доброю і чуйною до чужої біди дитиною. Минули роки. Миколай став священиком. Віддав усе своє майно бідним людям і скрізь чинив тільки добро.
Священик Миколай своїм милосердям заслужив винагороду у Бога – благодать творіння чудес. Після смерті його було визнано святим, а мощі 1087р. перенесено у м. Бар, що в Італії, де їх було перезаховано. І от з того часу кожного року на день Ангела Св. Миколая 19 грудня ми справляємо це, улюблене всіма, свято. Згідно з традиціями, цього дня на дітвору чекають подарунки. Але це не щось грандіозне і велике, а приємні дрібниці, солодощі, в очікуванні дива і надії на справдження усіх мрій. Адже диво починається з малого: з загаданого бажання, вдячної посмішки, доброго слова та святкової атмосфери. Таку атмосферу перед Новим роком створили і працівники МБК для дітей м. Прилуки.
Що найважливіше в подарунку? Задоволення від нього! Це може бути не просто довгоочікувана річ, але й подія.
Так і учні ЗОШ №7 3-Б класу до дня Святого Миколая ходили 15.12.2016р. на театралізовану виставу до МБК.
Вистава була дуже цікавою і дітлахи радісно зустрілися з казковими героями: Ромашкою, Барвінком, Казкою, Петрушкою, Андрійком, Котом у чоботях, Зайчиком, Ляльками, Хлопчиком Данилком, Сніжинками, Чорною кішкою, Розбійниками, Ангелами, Феєю, Бабою Ягою, Святим Миколаєм, Сніговою Королевою та зустріли Святого Миколая , який приніс їм гостинчики – пряники, танцювали разом з Бабою Ягою, отримали масу вражень і позитивні емоції!

   
   

Джерело -


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси