Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


Зустріч до Дня працівників освіти!

29.09.2022 | Views: 205

 Напередодні Дня працівників освіти для шанованих педагогів закладів дошкільної, загальноосвітньої, позашкільної освіти м. Прилуки працівники Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників провели зустріч до Дня працівників освіти, якою намагалися поповнити внутрішні ресурси педагогів, які в тяжкий військовий період тримають стрій біля дошки чи в Класрумі, намагаються планувати майбутнє Нової української школи, вимикають страх і тривогу в собі, щоб надати психологічну підтримку вихованцям та учням, які щоденно чекають на них.
    Вісімнадцять педагогічних працівників Ліцею№7, які здійснюють інноваційну діяльність, впроваджують сучасні освітні технології,  популяризують свій перспективний педагогічний досвід, було відзначено нагородами Центру в трьох номінаціях: «Керівник закладу освіти»,  «Вчитель початкової школи», «Вчитель- предметник».
     Пишаємося, що в нашому ліцеї – найкращі та найталановитіші вчителі, які відстоюють свої педагогічні досягнення як на рівні міста, так і в межах країни. Ваша наполегливість та творчість відображаються у здобувачах освіти.

Джерело - http://pcprpp.uopmr.gov.ua/novini/zustrich-do-dnya-pracivnikiv-osviti/


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси