Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


Життя в пришкільному таборі

21.06.2019 | Views: 789

Організація пришкільних   таборів  відпочинку – одна з найцікавіших форм роботи з учнями в літній період. На базі Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 для учнів була організована робота табору відпочинку з денним перебуванням «Молода Січ». За короткий проміжок часу створилися реальні умови для збереження і зміцнення здоров’я дітей та змістовного відпочинку.

Вихованцям пропонувалися різні завдання, завдяки яким перебування в таборі було цікавим. Все сплановано так, щоб кожна дитина мала можливість проявити всі свої здібності в повному обсязі. В цьому допомогли спортивні змагання, інтелектуальні ігри і розваги, творчі конкурси, свята, подорожі.
Дуже змістовно пройшла табірна зміна у цьому році. Яскравою та пізнавальною пройшла подорож до с. Бубнівщини. Дуже цікавим вийшло свято “Містер та Міс табору”. Діти активно відвідували різні заходи в МБК, ЦТДЮ, в міській дитячій бібліотеці та краєзнавчому музеї. Для учнів були проведені тренінги практичним психологом школи «Протидія булінгу» та «Як правильно обрати професію» працівниками Центру зайнятості.

А якими креативними були тематичні дні: «День Батька», «День Патріота», «День Бантика», «День Веселки». Велика увага приділялась національно-патріотичному вихованню. Багато заходів були спрямовані на розвиток патріотизму та любові до рідної Батьківщини. В англомовному курені було проведено 14 тематичних днів, організовано екскурсії до кафе та містом, усі охоче поринули в іншомовне спілкування.

По закінченні табірної зміни неозброєним оком видно, що багато дітей здружилися, навчилися доцільно проводити час відпочинку, спостерігати і досліджувати природу рідного краю, дбайливо ставитися до свого життя і здоров’я. А це обов’язково знадобиться їм у подальшому житті.


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси