Календар школяра

Пошук по сайту

Карта відвідування

лічильник відвідувань

Вхід для користувачів


Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

16.04.2019 | Views: 650

  Щорічно на Чернігівщині за участю дітей трапляється значна кількість  надзвичайних подій, внаслідок яких гинуть або одержують травми десятки малюків і підлітків.

  Особливо загострюється ситуація у весняно-літній період, коли діти більше часу проводять на вулиці чи вдома без належного нагляду дорослих і в пошуках розваг часто вигадують небезпечні ігри з вогнем, газовими, електричними приладами, вибухонебезпечними предметами. Також причинами трагедій стає порушення заходів безпеки на дорогах і водоймах.

  Так, у Чернігові в одній з квартир двоповерхового житлового будинку внаслідок пустощів з вогнем 7-річного онука господарки виникла пожежа. Cкориставшись безконтрольністю бабусі, дитина вигадала небезпечні ігри з сірниками та підпалила іграшки. Вогнем пошкоджено облицювання стін в помешканні та речі домашнього вжитку.

  Це вказує на те, що підростаючому поколінню необхідно нагадувати, до яких наслідків призводить недотримання заходів безпеки та роз’яснювати, як поводити себе, щоб уникнути лиха.

            Шановні батьки!

  Управління ДСНС України у Чернігівській області та Управління освіти і науки облдержадміністрації звертаються до Вас з наполегливим проханням не залишати дітей без відповідного нагляду та частіше контролювати їхні розваги. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки та періодично роз`яснюйте правила поводження з вогнем, електричними й газовими приладами, на водоймах, а також під час виявлення вибухонебезпечних або інших підозрілих предметів. Зберігайте сірники і запальнички в недоступних для них місцях. Пам’ятайте, що безпека Ваших дітей залежить, насамперед, від Вас.


Інтернет-олімпіади



Посилання





Національна дитяча гаряча лінія


Конкурси